top of page
Search
  • Writer's pictureEuropos skautai

167-asis Baden Powell gimtadienis Rūdiškėse

Hip valio! Baden Powell -167 gimtadienis atšvęstas su trenksmu! ⚜️🎉✨🎭



Šventė vyko Rūdiškėse. Renginį pradėjome atidarymo rikiuote, po kurios sekė Didysis žaidimas, taikos ir karo tematika.


Kol skautai ir skautės vienijo Europą, atvyko vilkiukai ir vilkiukės, nieko nelaukdami nuskubėjome pietauti, kur vyresniosios skautės mums iškėlė tikrą džiunglių puotą. Taip pat susitikome su botanike Dalia Bastienė, kuri mums parodė kiek daug augalų galima valgyti jei tik juos atpažinsime būnant gamtoje. Mokymui einant į pabaigą, radę sudžiūvusius topinambų stiebus kibom į kasimą. Pasijutome, kaip trumų medžioklėje. Viską vainikavo šermukšnių ir bergenijų arbatų degustacija.


Na ir kaip gi gimtadienis be torto? O skautai pasiruošė,kaip tikri konditeriai. Ragavome 9 skirtingus tortus. Komisija atsižvelgė į tortų apipavidalinimą, matmenis, kremų įvairumą, komandinį darbą ir užvis svarbiausia- skonį. Padirbėta iš peties, ragauta iš širdies.


Baden Powell gimtadienio šventę vainikavome vakaro laužu, kurio metu susipažinome su mūsų vienetų globėjais, kurie mums yra katalikybės pavyzdžiai.

Vakarą užbaigėme bendra malda pavesdami Dievui savo vienetus ir jų vadus, prašant pagalbos ir mums būti krikščionių pavyzdžiais. ✨⚜️✨



Recent Posts

See All
bottom of page